Hogyan válasszam ki a számomra megfelelő gyógymódot?

- A test a lélek színpada -
Liliom

Sokszor nehéz egy probléma, egy betegség, egy lelki blokk, egy diszkomfort érzet felismerése, eredetének felkutatása, a betegség megértése, a helyzet elfogadása, feldolgozása, tüneti kezelése és maga a lét csodája, az emberi szervezet öngyógyító erejének felébresztése.

A terápiák kiválasztásához kérjük mindig a terapeuta segítségét, hiszen a számunkra legmegfelelőbb terápiát fogja ajánlani és alkalmazni. Személyes konzultáció során mutassuk meg leleteink is, esetleg az aktuális laboreredményünk segíthet további problémák felkutatásában.

 • Talpmasszázs - szerencsi természetgyógyász

  Talpmasszázs

  A talp megfelelő zónáit masszírozva energiát juttatunk a legyengült szervekhez és visszaállítjuk a megbomlott egyensúlyt.
 • Anticellulitis masszázs - szerencsi természetgyógyász

  Anticellulitis masszázs

  Természetes, kellemes és hatékony módon segít eltüntetni a narancsbőrt és a kialakult zsírfelesleget, amelytől a szervezet nem tud megszabadulni. Nyirokrendszer kitisztítása, anyagcsere serkentése és méregtelenítés a fő folyamat.
 • Köpölyözés - szerencsi természetgyógyász

  Köpölyözés

  Az ősi kúlturák alapvető módszere volt. Hatására a sejt közötti térben keletkező felesleges salakanyagok eltávolodnak, a szervezet méregtelenítődik. Javul a vér- és nyirokkeringés, a kötőszöveti sejtek oxigénellátása és anyagcseréje. Csökkenti a cellulitist, frissíti és üdévé varázsolja a bőrt.
 • Nyirokmasszázs - szerencsi természetgyógyász

  Nyirokmasszázs

  A nyirokmasszázs lényege a pangó nyirokfolyadék elvezetése a kötőszövetből. A nyirokrendszer szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, alapvetően meghatározza a szervezet regenerációs képességét és segíti a salakanyag kiválasztását a szövetekben, így akadálytalan működése rendkívül fontos. Finom, kellemes, lágy masszázs 60-120 percen keresztül.
 • Arc - nyak dekoltázs masszázs - szerencsi természetgyógyász

  Arc - nyak dekoltázs masszázs

  A szövetek rugalmasságának és feszességének megtartása, az öregedési tünetek megelőzése, kialakulásának késleltetése, a szervezet frissítése, a fáradtság csökkentése.
 • Fülakupunktúrás addiktológia - szerencsi természetgyógyász
  Tudta, hogy a fülakupunktúra segíthet a dohányzásról való leszokásban, hatásos a fogyókúrák támogatásában vagy akár egészségügyi panaszai esetén megoldást nyújthat?
 • Kinesiology - szerencsi természetgyógyász

  A mozgásszervi problémák kezelésének egyik leghatékonyabb kiegészítő eszköze.

  A tape egy vékony rugalmas pamutszalag akril ragasztóval ellátva. Mentes a kémia anyagoktól!

  A különleges technikával felragasztott szalag hatására a szövetek fellazulnak, a receptorokra nehezedő nyomás csökken, így csillapodik a fájdalom, stabilizálja az izmokat, ízületeket, csökkenti a sérült, gyulladt szövetek terhelését és javítja a mozgás hatékonyságát.